Contact

Binnen de therapeutische relatie ga ik uit van de visie, als een natuurlijke vanzelfsprekendheid, dat er onderling een respectvol en gelijkwaardig contact met elkaar is. Te samen met wederzijds vertrouwen en veiligheid vormen zij basis van het contact. Onder deze vanzelfsprekendheid valt ook dat de privacy en geheimhouding van het besprokene gewaarborgd wordt. Of dit nu in een therapeutische setting, een lezing of themadag is.

Contact opnemen kan het beste middels een textbericht naar 06-25284739 of een mailbericht naar info@dewegnaarbinnen.nl Dit werkt het snelste (gezien ik veel in gesprek ben en daardoor moeilijker telefonisch bereikbaar) Ik beantwoord mijn berichten binnen 24 uur.

De praktijk is gevestigd in het Business Centre aan de Hooggoorns 14 in Emmen, gebouw dat naast het kleurrijke Toyistenhotel ten Cate staat en recht tegenover de Sedna. Hier is een grote rustige praktijkruimte in huiselijke sfeer. Wanneer de afspraak is gemaakt dan stuur ik een mail met verdere informatie waarin de afspraak bevestigd wordt. Ik hoop je zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Graag tot ziens! Hartelijke groetjes José Al