Contact

De praktijk is gevestigd in het Business Centre aan de Hooggoorns 14 in Emmen, gebouw dat naast het kleurrijke Toyistenhotel ten Cate staat en recht tegenover de Sedna. Hier is een ruime en rustige praktijkruimte in huiselijke sfeer.

Wanneer de afspraak is gemaakt voor het intake gesprek, dan stuur ik je een brief toe met praktische informatie. Hierin wordt de afspraak bevestigd, waar de praktijk te vinden is, etc. Ik hoop je zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Maar...niet iedereen vindt het prettig om vluchtig informatie van de website te halen. Bellen voor informatie en om contact te maken, is soms ook nog een hele drempel. Voor wie er behoefte aan heeft om eens in alle rust te kijken of de therapie die ik te bieden heb bij je aansluit, heb ik een mooie en duidelijke informatiebrochure samen gesteld. Zodat je dit in alle rust eens door kunt nemen en letterlijk in je handen kunt houden, wegleggen en er weer even bij kunt pakken als je daar behoefte aan hebt. Dat is een andere ervaring dan het lezen van de website. Wanneer je-voor jezelf of iemand anders-geheel vrijblijvend een informatiebrochure zou willen ontvangen, stuur mij dan even het adres naar mijn mailbox waar ik het naartoe kan sturen? Dan ligt de brochure binnen 48 uur op de deurmat!

Graag tot ziens! José Al contact@jose-al.nl