Online training

Ter ondersteuning van het therapieproces heb ik een online training ontwikkeld, die ik kosteloos aanbied. Om het bewustwordingsproces goed door te laten stromen in de tijd tussen de afspraken in. Het is een training binnen allerlei levensthema's. Waarbij vluchtgedrag en angsten onderzocht worden, het ontdekken van belemmerende gedachten en gedragspatronen. Van het vergroten van je zelfvertrouwen tot het durven kiezen en 'staan voor wie jij bent'.
Deze vorm van schrijven waarbij je vanaf je eigen vertrouwde plek thuis en in je eigen tijd en tempo al schrijvende tot nieuwe inzichten kunt komen. De verschillende gevoelens en gedachtes die het beschrijven van je probleem binnen de tien aangereikte thema’s op kunnen roepen, helpen je verder op weg in bewustwording en ontwikkeling. ‘Wie ben ik? Hoe ben ik? En hoe zou ik willen zijn? Waar wil ik naartoe groeien?’
Doordat je alleen en in alle rust geconcentreerd aan het schrijven bent, kunnen gevoelens en gedachten zich ordenen. Zo kun je tot nieuwe inzichten en wellicht besluiten komen die jou verder helpen. Om een succes te maken van het volgen van de training is het van belang dat je jezelf redelijk kunt verwoorden via het schrijven.